Hoitavat ja rentouttavat kasvohoidot 

Kasvohoidoissa on käytössä yksi markkinoiden parhaiten dokumentoiduista tuotemerkeistä Exuviance. Exuviancen tuotteet perustuvat AHA-happoihin sekä uuteen molekyyliin, glukonolaktoniin (PHA). Tuotteiden takana on lähes 40 vuoden tutkimustyöt ja testit.
Exuviance eroaa muista AHA-tuotesarjoista tuotteiden ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta. Tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä alfa-ja polyhydroksihappoja, rauhoittavia kasviuutteita sekä kosteuttavia ja ihoa uudistavia merileväuutteita. Lisäksi tuotteet sisältävät vitamiineja, antioksidantteja ja sulfiitteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja vapailta radikaaleilta. Tuotesarjasta löytyy tuotteet atoopikosta - akneihoiselle ja kaikki tarvittava siltä väliltä.

HydraFacial ihonhoitomenetelmä

HydraFacial-laite on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pustuloista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys. Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua. Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 30 minuuttia.

HydraFacial-menetelmällä voidaan hoitaa:

  • rasvainen iho ja akneiho, tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset
  • epätasainen ihonväri ja ihon värihäiriöt
  • hienot juonteet ja rypyt
  • ihon kimmoisuuden puute

Tuntuuko käsiesi iho kuivalta? 

Repeilevätkö kynsinauhasi? Pitkä käsihoito joka sisältää mm. käsien kuorinnan ja parafiinin antaa hyvän avun käsillesi. 

Haaveiletko jalkahoidosta?

Jaloille on tarjolla peruspaketti tai pitkällä kaavalla hemmotellen jalkojen ihoa kuorinnalla, naamiolla ja pidemmällä hieronnalla. Hoidon jälkeen askeleesi on kevyt. 

Jalka- ja kauneuspiste Si-Pi
Valtakatu 63 B 4
39200
Kyröskoski
040 7541 090
www.kauneussipi.fi

ExuvianceGehwol

Hemmottelua? Kyllä, kiitos!
Ajanvaraukset: 040 7541 090

Olemme avoinna ma-la
sopimuksen mukaan